Breaking news
Chris Brown Pays Big Bucks in Vegas Battery Case -
How Long Have Josh Duhamel & Fergie Been Separated?!? -
A Boogie Wit Da Hoodie Announces The Bigger Artist Tour -
Kim Kardashian Was Such A CHEATER In High School! WATCH! -

 

Pamela Anderson în fotografii care nu-i fac cinste

 

Andreea Budacu 17 iulie 2017

Pamela Anderson a gafat din nou. A împlinit 50 de ani pe 1 iulie, dar nu renunță în ruptul capului la ținutele sexy, chiar dacă uneori nu o avantajează. Fosta starletă din „Baywatch” a fost surprinsă, duminică, într-o serie de fotografii care nu-i fac cinste.A fost protagonista unui shooting foto pe un iaht.

Se afla pe un iaht în Saint Tropez pentru o ședință foto care se anunță incendiară, însă ținuta extravagantă a divei a arătat că nu este în cea mai bună formă fizică. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi și o cămașă decoltată, prinsă în talie, peste care a purtat o haină masivă de blană, Pamela a încercat să pozeze sexy, însă paparazzi au surprins altceva. A apărut cu o nouă coafură, un bob lung și cu o haină impresionantă de blană, însă ochii s-au îndreptat spre burta inestetică pe care vedeta a lăsat-o la vedere.

A fost un etalon de sex-appeal de-a lungul anilor, cu momente în care a strălucit, dar și cu multe în care a dezamăgit. Bluza și pantalonii nepotriviți au scos în evidență fix ceea ce trebuia ascuns. Bluza decoltată cu șiret, legată în talie, alături de pantalonii largi, au format un outfit nefericit. Pamela a pozat într-o serie de poziții senzuale, însă fotografiile de paparazii n-au ieșit deloc sexy. Și ne este prima oară când apare cu burtă, evidențiată de o ținută nepotrivită. A fost surprinsă de câteva ori în rochii mult prea mulate, care a scos în evidență detalii inestetice.

Foto: Arhiva OK, Hepta

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

PREV The Shins Return to the Road for Headline Tour at LA's Greek, Ryman, Red Rocks & More
NEXT '80s Video Vixen Tawny Kitaen Goes On Botched After Having SIX Boob Jobs! WATCH!