Breaking news
Hailee Steinfeld Should Date Justin Bieber! -
Here is Every Model Who Spent Thanksgiving in a Swimsuit -
Pentatonix's 10 Best Christmas Songs -
Nadine îşi lansează cartea mâine la Gaudeamus -

 

Pamela Anderson în fotografii care nu-i fac cinste

 

Andreea Budacu 17 iulie 2017

Pamela Anderson a gafat din nou. A împlinit 50 de ani pe 1 iulie, dar nu renunță în ruptul capului la ținutele sexy, chiar dacă uneori nu o avantajează. Fosta starletă din „Baywatch” a fost surprinsă, duminică, într-o serie de fotografii care nu-i fac cinste.A fost protagonista unui shooting foto pe un iaht.

Se afla pe un iaht în Saint Tropez pentru o ședință foto care se anunță incendiară, însă ținuta extravagantă a divei a arătat că nu este în cea mai bună formă fizică. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi și o cămașă decoltată, prinsă în talie, peste care a purtat o haină masivă de blană, Pamela a încercat să pozeze sexy, însă paparazzi au surprins altceva. A apărut cu o nouă coafură, un bob lung și cu o haină impresionantă de blană, însă ochii s-au îndreptat spre burta inestetică pe care vedeta a lăsat-o la vedere.

A fost un etalon de sex-appeal de-a lungul anilor, cu momente în care a strălucit, dar și cu multe în care a dezamăgit. Bluza și pantalonii nepotriviți au scos în evidență fix ceea ce trebuia ascuns. Bluza decoltată cu șiret, legată în talie, alături de pantalonii largi, au format un outfit nefericit. Pamela a pozat într-o serie de poziții senzuale, însă fotografiile de paparazii n-au ieșit deloc sexy. Și ne este prima oară când apare cu burtă, evidențiată de o ținută nepotrivită. A fost surprinsă de câteva ori în rochii mult prea mulate, care a scos în evidență detalii inestetice.

Foto: Arhiva OK, Hepta

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

PREV Serena Williams and Alexis Ohanian Jet Out of New Orleans After Fairy Tale Wedding
NEXT Dave Grohl and Kristen Bell Perform 'Frozen', Metallica Mashup on 'Jimmy Kimmel Live': Watch