Breaking news
Grown-ish Renewed for Season 2 By Freeform -
Guess The Abs-olutely Handsome Celeb! -
Oh Shit! Sophia The Robot Finally Came For Chrissy Teigen… -
Tinashe is Powerful & Glamorous in 'No Drama' Video: Watch -

 

Primul nud din 2017 îi aparține lui…

 

Adriana Dinu 3 ianuarie 2017

… actriței din „Scream Queens”. N-are nimic de ascuns, asta pare să transmită Lea Michele cu fotografia ei, postată pe rețelele de socializare chiar pe 1 ianuarie.lea-micheleLea Michele a pozat goală, pe margine piscinei.

Celebra actriță a renunțat la haine de dragul unei postări din social media. ”Deja te iubesc, 2017!”, este mesajul postat drept descriere la fotografia îndrăzneață, în care Lea apare goală pe marginea piscinei.

Ei bine, e clar că Lea se mândrește cu trupul ei și că debordează de încredere în sine, așa că nimeni n-are nimic de comentat. Dimpotrivă! Curajul ei a fost răsplătit de fanii internauți cu sute de mii de like-uri și nenumărate comentarii pozitive.lea-michele-sexyLea debordează de încredere în sine

De altfel, în noiembrie 2016, pe când Lea a pozat pentru revista „Shape”, aceasta a acordat și un interviu, în care a vorbit despre schimbările prin care a trecut corpul ei în ultimii ani și despre faptul că acum se acceptă complet. ”Odată cu înaintarea în vârstă, corpul meu se schimbă. Acum am așa de multă energir, pielea mea arată minunat, fundul mi-e mai fit ca oricând. Am fost mai slabă, dar și mai plinuță, însă nu mai sunt așa dură cu mine. Faptul că sunt activă, mănânc bine și am grijă de mine – contează, nu un număr (n.r. de kilograme).

foto: Instagram

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

PREV Tom Hardy's Rap Mixtape from 1999 Has Surfaced on the Internet
NEXT Britney Spears Ends Her Vegas Residency with Live New Year’s Eve Performance