Breaking news
See NASCAR’s Top Drivers Take Foreign Road Sign Test -
Tara Reid Looks Super Skinny At Premiere – See The Photos -
Miss World 2017 Winner Is Miss India Manushi Chhillar -
Three’s Company Acress Ann Wedgeworth Dead at 83: Reports -
Chance the Rapper on 'SNL': 5 Things We Want to See -
Watch Hot NASCAR Drivers Play Celebrity Trivia Game -

 

Sienna Miller s-a logodit

 

Loredana Sima 14 septembrie 2017

Deși s-au afișat extrem de rar împreună, Sienna și iubitul ei sunt de mai bine de un an și jumătate împreună, potrivit unor surse din cercul de apropiațiSienna și Miller

Este vorba despre regizorul Bennett Miller, pe care Sienna l-a cunoscut la filmările pentru Foxcatcher, în 2014 – doar că pe-atunci, el forma un cuplu cu Ashley Olsen, iar ea era împreună cu Tom Sturridge. Cei doi au fost văzuți anul trecut în tribunele de la US Open, dar încă de atunci apropiații spuneau că se întâlnesc în secret de mai multe luni de zile, Bennett însoțind-o în mai 2016 la party-ul de după Gala Met.

Și iată că acum se pare că relația devine cu adevărat serioasă, după ce Sienna a fost văzută ieri seară în Londra purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu un diamant impresionant – inel pe care nu-l avea săptămâna trecută pe deget. Interesant este, însă, că cei doi sunt cu adevărat zgârciți cu aparițiile împreună. Și nu s-au grăbit să se afișeze nici atunci când apăruseră zvonurile că, după divorț, Brad Pitt i-ar fi dat târcoale Siennei. Desigur, prietenii actriței și ai regizorului glumesc că le-a fost predestinat să fie împreună, fiindcă au același nume de familie – dar și pentru că amândoi sunt născuți în decembrie, la două zile distanță: ea, pe 28, iar el pe 30 decembrie.

Foto: Getty, Twitter

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

NEXT Dave Grohl and Kristen Bell Perform 'Frozen', Metallica Mashup on 'Jimmy Kimmel Live': Watch