Breaking news
See NASCAR’s Top Drivers Take Foreign Road Sign Test -
Tara Reid Looks Super Skinny At Premiere – See The Photos -
Miss World 2017 Winner Is Miss India Manushi Chhillar -
Three’s Company Acress Ann Wedgeworth Dead at 83: Reports -
Chance the Rapper on 'SNL': 5 Things We Want to See -
Watch Hot NASCAR Drivers Play Celebrity Trivia Game -

 

S-a pronunțat divorțul, nu mai e cale de împăcare!

 

S-a pronunțat divorțul, nu mai e cale de împăcare!
S-a pronunțat divorțul, nu mai e cale de împăcare!

Adriana Dinu 14 septembrie 2017

Au decis că vor să divorțeze după doar doi ani de mariaj, citând veșnicele ”diferențe ireconciliabile”. Însă, cum la mijloc era vorba de un copil, procedurile de divorț au fost destul de greoaie, ajungându-se la un final abia la nouă luni de la înaintarea actelor de divorț.Au divorțat!

Scarlett Johansson și Romain Dauriac sunt, oficial, doi oameni liberi. Divorțul lor a ajuns la final, iar un judecător a decis ce se va întâmpla cu micuța lor de trei ani, Rose Dorothy. Din păcate, noi nu știm momentan dacă Scarlett a câștigat custodia fiicei sale, așa cum își dorise, sau dacă Romain a primit câștig de cauză, dat fiind faptul că el își acuzase fosta soție de ”lipsă de interes și timp” pentru nevoile fiicei lor.

Știm, însă, că-n primele luni de la divorț se stabilise ca fiica celor doi să stea o săptămână în grija mamei și alta în grija tatălui ei. Totuși, pe atunci, Scarlett era ocupată cu filmările, motiv pentru care micuța Dorothy a sfârșit în grija tatălui mai mult.

Cât despre viețile amoroase ale celor doi, paparazzi i-au surprins pe fiecare dintre ei cu alți parteneri, pesemne și-au dorit destul de mult să treacă peste divorț cât mai repede și să-și refacă viața amoroasă. Totuși, niciunul dintre ei nu are o relație oficială, asumată.

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

NEXT Dave Grohl and Kristen Bell Perform 'Frozen', Metallica Mashup on 'Jimmy Kimmel Live': Watch