Breaking news
Maury Povich Reveals The Last Time He Was Shocked -
T-Mobile, Sprint Nearing Mega Wireless Deal: Report -
Beyonce and Jay-Z Have PDA-Filled Date Night On a Yacht -

 

Toată lumea îl știe machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!

 

Toată lumea îl știe machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!
Toată lumea îl știe machiat! Cum arată, de fapt, Marilyn Manson? O să fii surprins!

Adriana Dinu 14 septembrie 2017

Îl știm așa.

Marilyn Manson este un personaj aparte. A apărut pe piața muzicală în 1989, adoptând numele de scenă sub care e cunoscut și astăzi, care provine de la Marilyn Monroe și criminalul în serie Charles Manson, din dorința de a ilustra diferențierea societății. De-a lungul anilor, Brian Warner, căci acesta este numele lui real, s-a impus grație talentului muzical, dar și imaginii controversate.

Ne referim, desigur, la machiajul întotdeauna strident, stilul androgin și la aparițiile șocante pe la diverse emisiuni muzicale. Culmea e că dacă ne uităm la fotografiile starului din tinerețe, de acum 20-25 de ani, Brian pare un tânăr ca oricare altul, care ar trece cu ușurință neobservat daca s-ar afla într-o mulțime.Așa arată în adolescentă Marilyn Manson.

Ba am îndrăzni să spunem că nici acum, la cei 48 de ani, n-ar fi observat dacă și-ar face apariția fără make-up-ul strident și fără stilul vestimentar atipic. Nu ne credeți? Iată câteva imagini în care Marilyn Manson, controversatul artist de metal, apare nemachiat și pare un bărbat ca oricare altul!În filmul ”Sons of anarchy”

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

PREV Céline Dion: Mager-Schock! "Sie ist dünn wie ein Skelett": Freunde sorgen sich um die 49-Jährige: "Ihre Knochen stehen hervor, und ihre Kleider fallen regelrecht an ihr herunter!”
NEXT '80s Video Vixen Tawny Kitaen Goes On Botched After Having SIX Boob Jobs! WATCH!