Breaking news
HAIM Get an Emotional Homecoming at LA's Greek Theatre -

 

Drake și J. Lo, de nedespărțit! Cum au fost fotografiați?

 

Drake și J. Lo, de nedespărțit! Cum au fost fotografiați?
Drake și J. Lo, de nedespărțit! Cum au fost fotografiați?

Adriana Dinu 2 ianuarie 2017

Acum cinci zile, am aflat că artista de 47 de ani și Drake formează un cuplu. Tot de atunci, cei doi sunt de nedespărțit, apărând împreună la diverse evenimente. El susținând-o pe ea pe la concerte, ea însoțindu-l la altele și tot așa. Revelionul l-au petrecut, desigur, tot împreună, iar postările din social media i-au dat de gol și de data aceasta.

Astfel, într-una din fotografiile postate de J.Lo în noaptea dintre ani, artista apare în clubul de noapte Hakkasan, unde Drake a avut de susținut un concert. Iar acesta nu este singurul indiciu că cei doi au fost împreună la miezul nopții. În fotografie, J.Lo apare purtând un lanț auriu, despre care știm că îi aparține iubitului ei, mai tânăr decât ea cu 30 de ani.J.Lo a purtat lănțișorul iubitului, în timp ce acesta era pe scenă

Informația că cei doi au petrecut împreună Revelionul a fost confirmată și de alte surse, din rândul celor prezenți în acel club. Aceștia au susținut că Drake a performat pe scenă timp de 40 de minute, după care s-a alăturat separeului VIP în care se găsea iubita sa. Cei doi au petrecut acompaniați de niște prieteni timp de câteva ore, după care s-au despărțit de grup în jurul orei 02:30, plecând din clubul de noapte ținându-se de mână.

We thank you for your visit and this news was published from the source magazine-ro magazine-ro

 

Get the latest news delivered to your inbox

Follow us on social media networks

NEXT Khloé Kardsahian Remembers Her Late Father on the Anniversary of His Death: ‘Miss You Everyday’